Arsenaal

Het Arsenaal in Naarden is de meest toonaangevende conceptstore voor interior design, luxury, gastronomie, juwelen, fashion & lifestyle. Het Arsenaal is een historisch pand waarvan de eerste steen is gelegd rondom het jaar 1688. Ruim twintig jaar geleden opende Nederlands bekendste interieurarchitect Jan des Bouvrie Het Arsenaal in het monumentale pand in de Vestingstad Naarden om het te gebruiken als woonwinkel en showroom voor zijn ontwerpen.

Arsenaal

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden

Zo’n historisch pand vraagt om een zorgvuldige aanpak. Al sinds 2012 zorgt Van der Aart voor het schoonhouden van deze prachtige locatie in één van de mooiste stadjes van Nederland. Met trots koesteren wij de originele elementen, dragen zorg voor vloeren en ruiten en houden de shops van de verschillende ondernemers schoon en representatief. Zo blijft het Arsenaal toonaangevend.

Lees meer

Klant aan het woord

M.B. (Maarten) van der Aart

M.B. (Maarten) van der Aart

Voor bedrijven is het erg prettig dat hun werknemers in een schone en prettige omgeving kunnen werken. Ook is het fijn als andere leef- en/of gebruiksomgevingen schoon zijn. Dan functioneert iedereen het beste. Hier zorgen wij uiteraard graag voor!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen ?

Stuur ons een bericht via Whatsapp