Als u wilt komen we elke dag terug voor dagelijks onderhoud!

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van kantoren, schoolgebouwen en trappenhuizen, maar ook bijzondere locaties zoals sportverenigingen, winkelpassages en zorgpraktijken. Voor een werkgever is het erg prettig dat werknemers in een schone en nette omgeving kunnen werken. Ook is het fijn als andere leef- en/of gebruiksomgevingen schoon zijn. Dan functioneert iedereen het beste. Hier zorgen wij uiteraard graag voor!

Met dagelijks onderhoud is uw object elke dag weer klaar voor het fantastische werk dat u en uw werknemers doen. Voor de kindervoetjes die door de schoolgangen lopen, het personeel dat na een lange dag buiten weer terugkeert of de bezoekers die even gebruik maken van het sanitair. Wat uw behoefte ook is: wij hebben de oplossing.

Bij Van der Aart werken we voor elke klant met een schoonmaak oplossing op maat. Voordat we beginnen met de schoonmaakwerkzaamheden gaan we in gesprek om alle wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Elke locatie vraagt namelijk om een andere aanpak en het is daarom des te belangrijker om deze aanpak, van te voren en gezamenlijk, goed in kaart te brengen. Als het plan duidelijk is, gaan we op zoek naar de juiste schoonmaker. Helemaal bij dagelijks onderhoud is het belangrijk dat de schoonmaker goed past bij het bedrijf en de omgeving. Natuurlijk maken we bij dit dagelijks onderhoud gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke schoonmaakproducten zoals o.a. Dr. Schnell, Satino (papier) en Vileda.

De combinatie van een op maat gemaakt plan, ervaren en deskundige medewerkers en enkel hoge kwaliteit schoonmaakproducten, zorgt ervoor dat we de beste eindresultaten kunnen boeken voor onze klanten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van dagelijks onderhoud of een van onze andere diensten? Bekijk dan eens een van onze referenties, zoals ons werk bij Centrum voor Bedrijfsopvolging. Of neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Dagelijks onderhoud door Van der Aart

Sectoren

Onderwijs

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van scholen, zo blijft het onderwijs brandschoon

Lees meer

Sportverenigingen

Houdt de club schoon! Van der Aart verleent haar diensten ook graag aan sportverenigingen

Lees meer

Kantoren

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, schoolgebouwen en trappenhuizen, maar

Lees meer

Non-profit

Niet alleen panden brandschoon, maar ook inzet voor een brandschone maatschappij

Lees meer

Vve’s

Van der Aart heeft genoeg mederwerkers om complete complexen te tackelen ten behoeve van de VvE

Lees meer

Offerte aanvragen!

Stuur ons een bericht via Whatsapp