Een schone en frisse start door een goede eerste schoonmaak!

Na een verbouwing, renovatie of aanwinst van een nieuw object is het belangrijk om het pand helemaal in nette staat in gebruik te kunnen nemen of op te leveren. Bij Van der Aart kunnen we dit natuurlijk voor u regelen, op die manier kunt u even op adem komen na een intensief traject. De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren na een verbouwing zijn onder meer:

  • Verwijderen stickers en cementresten;
  • Reinigen van keuken, douche en toilet;
  • Vegen en dweilen;
  • Afnemen van deurkozijnen binnen en buiten ;
  • Glasbewassing binnen en buiten.

Na deze reiniging start u in een schone en frisse omgeving. Bij Van der Aart zijn we goed betrokken bij elke klant en elk project. Dit komt dan ook terug in onze werkwijze en manier van zakendoen. Daarnaast houden we hier ook rekening mee in ons personeelsbeleid, aangezien de kwaliteit van onze diensten afhankelijk is van de kwaliteit van onze mensen. Met een team dat bestaat uit gemotiveerde en leergierige medewerkers zijn we in staat om voor onze klanten de beste resultaten te boeken. Al onze medewerkers staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.

Bij een eerste schoonmaak is het belangrijk dat alles in één keer goed schoon en netjes is. Daarom krijgt bij ons elke klant een maatwerk project. In elke situatie brengen wij de wensen nauwkeurig in kaart en bepalen we vervolgens de beste methodes en mensen voor de werkzaamheden. Daarnaast werken we met hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Op deze manier dragen we ook nog ons steentje bij aan het milieu. De combinatie van echte vakmensen, een plan op maat en milieuvriendelijke producten zorgt ervoor dat we voor onze klanten de beste en schoonste resultaten kunnen boeken.

Eerste schoonmaak voor een frisse start

Sectoren

Onderwijs

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van scholen, zo blijft het onderwijs brandschoon

Lees meer

Sportverenigingen

Houdt de club schoon! Van der Aart verleent haar diensten ook graag aan sportverenigingen

Lees meer

Kantoren

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, schoolgebouwen en trappenhuizen, maar

Lees meer

Non-profit

Niet alleen panden brandschoon, maar ook inzet voor een brandschone maatschappij

Lees meer

Vve’s

Van der Aart heeft genoeg mederwerkers om complete complexen te tackelen ten behoeve van de VvE

Lees meer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp