Expert in vloeronderhoud

Één van onze specialiteiten is vloeronderhoud. Het onderhouden van een vloer is een specialistische zaak en vraagt om de nodige kennis en ervaring. Daarnaast is elke vloer anders en vraagt dit om vloeronderhoud op maat. Elk type vloer vraagt namelijk zijn eigen specialisme. Of het nu gaat om een linoleumvloer die gestript en in de polymeerwas gezet moet worden of een parketvloer die geschuurd en een nieuwe laklaag dient te krijgen; het reinigen en onderhouden van vloeren vergt veel kennis en ervaring. Van der Aart beschikt over alle kennis, materialen en machines om u op dit gebied volledig te ontzorgen.

Wellicht heeft u er nooit bij stil gestaan dat uw vloer speciale aandacht nodig heeft. Als u zo lang mogelijk plezier wilt hebben van de ondergrond waar elke dag vele voeten over heen lopen, waar materialen overheen gesleept worden en die steun geeft aan alle werkplekken, dan doet u er verstandig aan het vloeronderhoud aan ons over te laten. Bij Van der Aart starten we altijd met het maken van een schoonmaakplan op maat. Door het in kaart brengen van de specificaties van uw vloer, kunnen we een plan opstellen dat perfect aansluit bij de vloer en uw situatie. Op deze manier blijft uw vloer langer goed en kunt u er langer van genieten.

Als het plan voor de vloeronderhoud eenmaal duidelijk is, gaan we van start met het zoeken naar de juiste schoonmaker. Het is namelijk belangrijk dat de schoonmaker past bij het schoonmaakplan en het bedrijf of de locatie waar die dit moet gaan uitvoeren. Daarnaast werken wij, voor het behalen van de beste resultaten, alleen met hoge kwaliteit producten. Deze producten zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk waardoor we ook nog iets terugdoen voor het milieu.

Bij Van der Aart zijn we in 25 jaar uitgegroeid tot een professionele en veelgevraagde dienstverlener. Of het nu gaat om glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud of een van onze andere diensten, wij helpen u graag verder. Wij spelen in op uw persoonlijke wensen en kijken welke schoonmaakaanpak het beste voor uw situatie werkt, terwijl we ook nog een steentje bijdragen aan een beter milieu. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan, dan gaan we graag voor u aan de slag.

Vloeronderhoud voor elke type vloer

Sectoren

Onderwijs

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van scholen, zo blijft het onderwijs brandschoon

Lees meer

Sportverenigingen

Houdt de club schoon! Van der Aart verleent haar diensten ook graag aan sportverenigingen

Lees meer

Kantoren

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, schoolgebouwen en trappenhuizen, maar

Lees meer

Non-profit

Niet alleen panden brandschoon, maar ook inzet voor een brandschone maatschappij

Lees meer

Vve’s

Van der Aart heeft genoeg mederwerkers om complete complexen te tackelen ten behoeve van de VvE

Lees meer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp