Van der Aart is dé schoonmaakleverancier als het gaat om de hygiëne en inrichting van uw sanitaire ruimten. In ons ruime assortiment vindt u professionele en milieuvriendelijke sanitairreinigers en schoonmaakmiddelen, vele soorten dispensers, toiletrolhouders en luxe handdoekautomaten. Ook leveren wij een breed pakket disposables, poetsrollen, werkdoeken en alles wat de onze sectoren nodig hebben.

Voor het leveren van schoonmaakproducten bent u bij ons dus aan het juiste adres. Welke producten voor u het beste zijn is in elke situatie anders, aangezien elke ondergrond vraagt om een andere aanpak. Hierom is het belangrijk om de juiste producten te kiezen waarmee u wilt gaan werken. Aan de hand van onze jarenlange kennis en ervaring helpen we u graag bij het bepalen van de beste producten voor uw situatie.

Bij Van der Aart doen we graag wat terug voor het milieu. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Door te werken met milieuvriendelijke schoonmaakproducten draag je als persoon en bedrijf een steentje bij aan het milieu. Daarnaast staan milieuvriendelijke producten ook vaak bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Door te werken met milieuvriendelijke schoonmaakproducten slaat u dus twee vliegen in één klap.

Wij leveren deze materialen op iedere gewenste locatie binnen ons werkgebied. U kunt uw bestelling afstemmen met onze werknemers of doorgeven via onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder. Wilt u al bestellen? Klik dan op de knop hieronder en bestel direct!

Direct bestellen

Bestellen en levering producten

Sectoren

Onderwijs

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van scholen, zo blijft het onderwijs brandschoon

Lees meer

Sportverenigingen

Houdt de club schoon! Van der Aart verleent haar diensten ook graag aan sportverenigingen

Lees meer

Kantoren

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, schoolgebouwen en trappenhuizen, maar

Lees meer

Non-profit

Niet alleen panden brandschoon, maar ook inzet voor een brandschone maatschappij

Lees meer

Vve’s

Van der Aart heeft genoeg mederwerkers om complete complexen te tackelen ten behoeve van de VvE

Lees meer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp