Het belang van sanitair onderhoud

De toiletten voor het eigen personeel of de sanitaire voorzieningen voor klanten en of bezoekers: ze zijn een visitekaartje voor elke organisatie. Het is dan ook aan het schoonmaakbedrijf om al deze voorzieningen grondig te reinigen en te desinfecteren zodat de hygiëne gewaarborgd kan worden en iedereen met een gerust gevoel gebruik kan maken van uw sanitair. Het inschakelen van een deskundig en ervaren schoonmaakbedrijf is dan ook geen overbodige luxe.

Bij Van der Aart zijn we in 25 jaar uitgegroeid tot een professionele en veelgevraagde dienstverlener op het gebied van sanitair onderhoud. Als bedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijk betrokken zijn bij elke klant of elk project. Dit komt ook terug in onze werkwijze en het personeelsbeleid. De kwaliteit van onze diensten is immers afhankelijk van de kwaliteit van onze mensen. Daarnaast profiteren klanten bij Van der Aart van echt maatwerk. Wij brengen namelijk eerst altijd de wensen en behoeften in kaart, zodat we een plan kunnen maken dat perfect aansluit bij de opdracht. Als het plan klaar is gaan we vervolgens op zoek naar de juiste mensen voor de taak.

Bij Van der Aart dragen we ook graag een steentje bij aan het milieu. Zo zijn er tegenwoordig veel alternatieven voor het ouderwetse gebruik van bleek en andere niet-biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Wij maken hier gebruik van, omdat we het belangrijk vinden om iets terug te geven aan het milieu. Ook werken we graag samen met andere organisaties die MVO hoog in het vaandel hebben staan.

Heeft u vragen over onderhoud van sanitair of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Onderhoud sanitair door deskundig schoonmaakbedrijf

Sectoren

Onderwijs

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van scholen, zo blijft het onderwijs brandschoon

Lees meer

Sportverenigingen

Houdt de club schoon! Van der Aart verleent haar diensten ook graag aan sportverenigingen

Lees meer

Kantoren

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van kantoren, schoolgebouwen en trappenhuizen, maar

Lees meer

Non-profit

Niet alleen panden brandschoon, maar ook inzet voor een brandschone maatschappij

Lees meer

Vve’s

Van der Aart heeft genoeg mederwerkers om complete complexen te tackelen ten behoeve van de VvE

Lees meer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp