Filmhuis

Het Filmhuis in Bussum bestaat al sinds 1978, maar is sinds 2008 gevestigd in het markante gebouw aan de Brediusweg. Het pand is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school en lang was er een groente- en delicatessenzaak gevestigd. Van midden jaren ’80 tot in 2005 huisde er een jongerencentrum, en nu dus een filmhuis. Zo’n 57.000 bezoekers per jaar besteden een paar uurtjes op de heerlijke stoelen in het historische pand.

Filmhuis

Alles voor een schoon en gastvrij pand

En al die bezoekers willen die tijd natuurlijk doorbrengen in een schoon en gastvrij pand. Daar zorgen de 150 vrijwilligers samen voor, maar ook schoonmaakbedrijf Van der Aart. Samen zorgen wij voor een smetteloze filmervaring, een filmhuis waar iedereen zich thuis voelt. Samen staan we voor de kernwaarden van het Filmhuis: toegankelijkheid, kwaliteit, verbeeldingskracht en ontspanning.

Lees meer

Klant aan het woord

M.B. (Maarten) van der Aart

M.B. (Maarten) van der Aart

Voor bedrijven is het erg prettig dat hun werknemers in een schone en prettige omgeving kunnen werken. Ook is het fijn als andere leef- en/of gebruiksomgevingen schoon zijn. Dan functioneert iedereen het beste. Hier zorgen wij uiteraard graag voor!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen ?

Stuur ons een bericht via Whatsapp