Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 273.000 hectare natuur die zij beschermen, die je kunt beleven en die ze samen met en voor anderen duurzaam benutten. Overal in Nederland werkt Staatsbosbeheer samen met gemeenten, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties. Samen met ondernemers in uiteenlopende sectoren ontwikkelen ze duurzame initiatieven op het gebied van beschermen, beleven en benutten.

Met trots én betrokkenheid

Zo ook in de provincie Flevoland, waar Staatsbosbeheer 19.221 hectare natuur, 275 kilometer aan fietspaden en 29 uitzichtpunten in beheer heeft. En dat niet alleen: ook een stadslandgoed (De Kemphaan) en twee bezoekerscentra vallen onder verantwoordelijkheid van Staatsbosbeheer. En met 298 vrijwilligers, honderden dagbestedingsplaatsen en honderdduizenden bezoekers per jaar moet dat allemaal goed schoon gehouden worden. Van der Aart neemt deze taak met trots én betrokkenheid op zich.

Lees meer
Staatsbosbeheer

Klant aan het woord

maarten

M.B. (Maarten) van der Aart

Voor bedrijven is het erg prettig dat hun werknemers in een schone en prettige omgeving kunnen werken. Ook is het fijn als andere leef- en/of gebruiksomgevingen schoon zijn. Dan functioneert iedereen het beste. Hier zorgen wij uiteraard graag voor!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen ?

Stuur ons een bericht via Whatsapp