Schoonmaakbedrijf Abcoude

Bent u op zoek naar een full-service schoonmaakbedrijf voor uw kantoorpand? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Van der Aart schoonmaakbedrijf biedt een zeer uitgebreid pakket aan facilitaire diensten. Van dagelijks onderhoud, glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud en een eerste schoonmaak tot aan de levering van producten voor hoogwaardige sanitaire voorzieningen. Zoekt u een schoonmaakbedrijf Abcoude? Wij helpen u graag. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We stellen de verschillende mogelijkheden graag hieronder aan u voor. Zo blijft uw kantoor, school of zorginstelling netjes voor alle bezoekers!

team schoonmaakbedrijf abcoude

Werkwijze schoonmaakbedrijf Abcoude

Voor elke klant hebben wij als schoonmaakbedrijf Abcoude een unieke werkwijze, omdat iedere zakelijke klant andere wensen heeft. We doorlopen altijd een vaste werkwijze met u voor een optimaal eindresultaat:

 1. Offerte aanvragen: In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en eisen.
 2. Bezichtigen: We bekijken uw pand of gebouw om een compleet beeld te krijgen.
 3. Voorstel: Na het gesprek en de bezichtiging stellen we een passende offerte op.
 4. Aan de slag met ons team: Na het accepteren van de offerte zoeken we een schoonmaker die bij u past.
 5. Gewoon schoon: De gekozen schoonmaker wordt aan u voorgesteld en ingewerkt door onze rayonleider.
 6. Up-to-date: Tijdens de looptijd houden we contact, zodat we aan uw wensen blijven voldoen.

Glazenwasser Abcoude

Zoekt u voor uw organisatie een glazenwasser Abcoude? Van der Aart heeft door vele jaren ervaring een breed reinigingspakket ontwikkeld. Onderdelen die vallen onder onze glas- en gevelbewassing zijn:

 • Ruiten wassen met hoogwerkers
 • Telescopisch ruiten wassen
 • Ruiten van binnen wassen
 • Hogedrukreiniging in flats, gebouwen
 • Gevelbehandeling en gevelreiniging.

Wij zijn pas tevreden als u zorgeloos kunt genieten van de buitenwereld. Onze gespecialiseerde glazenwassers helpen u graag in Abcoude.

ervaren schoonmaakbedrijf abcoude

Waarom Van der Aart?

Wij zijn actief in allerlei sectoren, denk bijvoorbeeld aan scholen, kantoren, zorginstellingen en sportkantines. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een professionele dienstverlener. Voor iedere klant maken wij een passend en uniek plan van aanpak. Daarbij zoeken we een schoonmaker die bij u past.

Met maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn wij erg bewust bezig. Wij kijken nadrukkelijk naar het milieu door milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen te gebruiken. Daarnaast zetten we in op een modern personeelsbeleid. We nemen mensen aan met een afstand tot de arbeidsmarkt en zorgen voor diversiteit binnen het personeel.

Schoonmaakbedrijf Abcoude

Wij zijn gevestigd in Naarden en zijn actief in de regio’s Amsterdam, Gooi en Vlechtstreek, Flevoland en Utrecht. Ook voor een schoonmaakbedrijf Abcoude bent u bij ons dus op het juiste adres. Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Bekijk hier een aantal van onze favoriete cases!

Schoonmaakbedrijf Abcoude VDA

Neem contact op

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf Abcoude en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp