Schoonmaakbedrijf Baaren

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Baaren, dan zijn wij graag uw partner. Wij bieden meerwaarde op meerdere vlakken, want onze kracht ligt bij het feit dat schoonmaken mensenwerk is. Ons bedrijf bestaat uit verschillende teams gespecialiseerde vakmensen die voor u klaar staan. Onze bedrijfscultuur moedigt hen aan om te leren en zich te ontwikkelen in hun professie. We beschikken over gemotiveerde en enthousiaste experts die u verzekeren van kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

Wij zijn Van Der Aart, Schoonmaakbedrijf B.V.

Onze kracht gaat verder dan de zekerheid van kwaliteit. Los van het feit dat wij u een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding geven en staan voor een zeer goede service weten wij u ook passende aanverwante diensten aan te bieden.

Waarom Van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
schoonmaakbedrijf-baaren

Niet alleen een schoonmaakbedrijf in Baaren

Het is voor bedrijven en horeca, zoals een bed & breakfast, en voor particulieren die behoefte hebben aan een schoonmaakbedrijf in Baaren erg belangrijk dat er professioneel schoongemaakt wordt. In de praktijk blijkt er veel vraag te zijn naar aanverwante diensten. Wij bieden de oplossing! Met onze overige werkzaamheden: bijvoorbeeld een gastvrouw en huismeester bieden we net wat extra charme in uw onderneming, horecagelegenheid of kantoor.

Door ervoor te zorgen te zorgen dat er klein technisch onderhoud verricht wordt, dan blijft de algehele kwaliteit van het gebouw in perfecte staat. Onze huismeester neemt verantwoordelijkheid over het betreffende gebouw en problemen worden opgelost en voorkomen.

Als schoonmaakbedrijf in Baaren stropen wij onze mouwen graag voor u op met passende dienstverlening in ieder opzicht. Ook als het gaat om schoonmaakwerk dat aan te passen in op uw eigen wensen. Dit houdt in dat we periodiek gaan schoonmaken, maar het kan ook aangesproken kunnen worden voor initiële schoonmaak. Denk dan bijvoorbeeld aan de oplevering van een nieuwe woning of bij een verhuizing.

Uw wensen staan centraal

Wat is ons doel? Uw tevredenheid! Mochten wij als uw schoonmaakbedrijf in Baaren zaken tegenkomen, die reparatie vereisten, dan schakelen wij eenvoudig een handyman in. U bepaalt welke diensten en in welke mate u afneemt. Uiteraard staan wij dan ook voor u klaar als het gaat om het geven van advies. U kunt ook bij Van Der Aart terecht als het gaat om het reinigen van auto’s en boten.

Daarnaast leveren we zeer effectieve en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en sanitaire voorzieningen. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Heeft u nog vragen over ons schoonmaakbedrijf in Baaren? Neem dan gerust contact met ons op!

Het schoonmaakbedrijf voor u in Amersfoort ontdekt u in ons.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp