Schoonmaakbedrijf Gooi

Een duurzame organisatie voor de buitenwereld is natuurlijk belangrijk. Maar is een schoon en fris kantoorpand niet nét zo belangrijk? Het draagt bij aan de innerlijke gemoedstoestand van elke medewerker. Zoekt u nog een ervaren partner die graag de handen uit de mouwen steekt voor een fris gebouw? Schakel dan schoonmaakbedrijf Van der Aart in.

Of het nu gaat om kantoorpanden, bedrijfsruimtes of andere zakelijke faciliteiten, als schoonmaakbedrijf Gooi hebben wij de expertise en middelen om aan de hoogste normen te voldoen. We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten en moderne apparatuur om de hygiëne te waarborgen en zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd een professionele uitstraling behoudt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We stellen onze mogelijkheden graag aan u voor!

schoonmaakbedrijf gooi team

Hoe gaan wij te werk als schoonmaakbedrijf Gooi?

Elke klant heeft natuurlijk andere voorkeuren. Daarom kiezen wij ervoor om een aantal stappen te doorlopen, voordat ons schoonmaakbedrijf Gooi aan de slag gaat met uw wensen. De stappen die in onze werkwijze aan bod komen zijn:

  • Offerte: We bespreken graag uw voorkeuren in een persoonlijk gesprek.
  • Op locatie: Om een beter beeld te krijgen, komen we graag bij uw bedrijf langs.
  • Voorstel: Na het gesprek en het persoonlijk bezoek maken wij een passende offerte.
  • Matchend team: We de perfecte schoonmaker die bij uw bedrijf past.
  • Aan de slag: Na het inwerken gaat de gekozen schoonmaker bij u aan de slag.
  • Up-to-date: We houden te allen tijde contact om zo aan uw wensen te blijven voldoen.

Glasbewassing Gooi

Wist u dat wij als schoonmaakbedrijf Gooi ook uw onze handen kunnen ontfermen over uw ruiten? Inmiddels hebben wij ook al jarenlang ervaring in glasbewassing Gooi. Dit gaat dan niet alleen om de buitenkant van uw glazen, maar ook de binnenkant. Bent u benieuwd wat er onder onze glasbewassing valt? Lees dan hier gerust meer over glas- en gevelreiniging.

schoonmaakbedrijf glasbewassing gooi

De ervaringen van ons schoonmaakbedrijf Gooi

Van der Aart is werkzaam in diverse sectoren. Naast de kantoren verzorgen wij ook zorginstellingen, scholen en sportkantines. In onze werkzaamheden houden wij rekening met het milieu. Zo gebruiken we milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en beschikken we over een modern personeelsbeleid.

Voorgaande bedrijven; bent u de volgende?

Hoewel wij gevestigd zijn in Naarden, zijn wij naast Gooi ook actie in Amsterdam, Flevoland, Utrecht en Vlechtstreek. In deze regio voeren wij uiteenlopende diensten uit. Benieuwd of wij u kunnen ondersteunen, bekijk dan eens onze diensten!

schoonmaakbedrijf gooi cases

Maak kennis met ons ervaren schoonmaakbedrijf Gooi

Wilt u inzicht krijgen in het kostenplaatje? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Nieuwsgierig naar de kunsten van Van der Aart?

Stuur ons een bericht via Whatsapp