Wij zijn graag uw schoonmaakbedrijf Maarssen

Een schoonmaakbedrijf voor u in Maarssen dat de best haalbare kwaliteit levert en waar sprake is van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding: Van der Aart kan op meerdere gebieden meerwaarde voor u betekenen. Schoonmaakwerk in Maarssen op professioneel niveau is divers en vereist een methodische aanpak. Er is in dat opzicht dan ook een groot verschil tussen bijvoorbeeld kantoren en bijvoorbeeld een bungalowpark. Toch is er altijd sprake van bepaalde overeenkomsten tussen alle sectoren. We bieden maatwerk in de dienstverlening, enthousiast en gemotiveerd personeel dat werkt naar uw tevredenheid en indien gewenst ook aanvullende werkzaamheden.

Voor dit en meer zijn wij uw partner in Maarssen, Van Der Aart Schoonmaakbedrijf B.V.  Onze dienstverlening is erop gericht om te voldoen aan uw specifieke wensen. Samen zorgen we voor schone werkruimtes!

Waarom van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
Schoonmaakbedrijf Naarden Van der Aart

Service voorop

Wat ons misschien wel het meest onderscheidend maakt, is onze bedrijfscultuur. De teams die wij voor u inzetten bestaan uit gemotiveerde medewerkers, die leergierig zijn. Om er zeker van te zijn dat we u altijd de meest ideale prijs-kwaliteitsverhouding bieden is de mate van werkzaamheden aan te passen naar uw wensen. Daar komt bij dat wij als het schoonmaakbedrijf voor u in Maarssen een bredere dienstverlening aanbieden dan u wellicht zou verwachten. Ook als het gaat om het verrichten van onder andere klein technisch onderhoud zijn wij uw partner. Bekijk onze diensten voor ons volledige aanbod.

Ons schoonmaakbedrijf maakt en houdt uw ruimtes niet alleen schoon. U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een gastvrouw, huismeester of een handyman. Een huismeester kan een uitkomst zijn voor kantoren. Zo weet u zeker dat u met onze dienstverlening over een schone en prettige werkomgeving beschikt, waarbij u gelijktijdig geen last zult ondervinden van de ongemakken waar iedere werkplek normaal mee kampt. Het vervangen van kapotte lampen, repareren van stroeve lades en nog meer reparatiewerkzaamheden worden in Maarssen passend voor u opgelost door ons schoonmaakbedrijf.

Contact met schoonmaakbedrijf Maarssen

Als schoonmaakbedrijf bieden we u in Maarssen dus meerdere aanverwante diensten. Bijvoorbeeld een handyman die snel ingeschakeld kan worden voor de nodige reparaties. Bovendien behoort ook het leveren van de nodige schoonmaakmiddelen tot de opties.

Wij zijn een betrokken bedrijf. Dat houdt in dat uw wensen in onze dienstverlening vooropstaan. Om kwaliteit te kunnen leveren is het belangrijk dat we onze medewerkers motiveren en voorzien van de juiste opleidingen. Ze werken dan ook met plezier voor u en staan voor zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Neem contact op om te ontdekken hoe we u het best kunnen bijstaan. U kunt natuurlijk ook direct een offerte opvragen. Als het schoonmaakbedrijf Maarssen gaan we graag aan de slag.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp