Schoonmaakwerk Bilthoven

Professionaliteit, zorgvuldigheid en persoonlijke benadering. Dat zijn ongetwijfeld kernbegrippen die uw bedrijf belangrijk acht. Dat zijn ook exact de kernbegrippen die bij ons schoonmaakwerk Bilthoven hoog in het vaandel staan. Wij hebben de ervaring, het materiaal en het enthousiasme om elke ruimte grondig te kunnen reinigen. Onze vakkundige schoonmakers streven ernaar om uw bedrijf te voorzien van feilloos schoonmaakwerk in Bilthoven. Wij verzekeren u van vlekkeloos werk, maar gaan daarnaast ook net een stap verder. We bieden namelijk aanverwante diensten die u nog meer voordeel bieden.

Waarom Van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
Schoonmaakwerk Bilthoven

Meer dan alleen schoonmaakwerk in Bilthoven

Een voorbeeld van de eerdergenoemde “stap verder” is dat wij het in Bilthoven niet alleen bij schoonmaakwerk laten. Zo kan het voorkomen dat uw vloer beschadigd is geraakt. In dat geval leveren wij zorgvuldig vloeronderhoud. Of het nu gaat over het aanbrengen van een nieuwe laklaag of het grondig onder handen nemen van een linoleumvloer, Van der Aart beschikt over de kennis, materialen en machines om uw vloer weer te laten stralen.

Onze diensten strekken nog verder. Zo staan wij ook klaar als leverancier van schoonmaakproducten. Daarbij kunt u denken aan milieuvriendelijke sanitairreinigers en schoonmaakmiddelen, maar ook aan dispensers, toiletrolhouders, werkdoeken en meer. Wij voorzien elke klant tot in de puntjes van materialen of werkwijzen om ruimtes onder handen te nemen. U kunt in Bilthoven dus niet alleen aankloppen voor uw schoonmaakwerk, maar voor een hele reeks aan andere diensten.

Diensten op maat

Wij zien onszelf graag als uw partner voor het nodige schoonmaakwerk Bilthoven. Om de status van ons als partner waar te maken, zijn wij persoonlijk betrokken bij iedere klant. Onze werkwijze bestaat uit een aantal stappen: van het aanvragen van de offerte tot het uitvoeren van de diensten. Na het eerste contact komen wij altijd langs om uw organisatie te bezichtigen en een persoonlijk gesprek te voeren. Zo krijgen we een indruk van uw wensen. Bij acceptatie van de offerte zoeken we de schoonmaker die het best aansluit bij uw behoefte. De schoonmaker zal dan ook aan u worden voorgesteld en worden ingewerkt door onze rayonleider.

Vloeronderhoud schoonmaakwerk Bilthoven

Vrijblijvend contact

U kunt de zakelijke sector zo gek niet bedenken of wij zijn in staat in te springen. Van sportverenigingen en zorginstellingen tot horecagelegenheden en kantoorgebouwen. Wij staan klaar om objecten en ruimtes weer spik en span te maken. Kies de juiste partner voor uw schoonmaakwerk Bilthoven en neem gerust contact op voor meer informatie. Een offerte aanvragen kan natuurlijk altijd!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen in qua schoonmaakwerk in Bilthoven?

Stuur ons een bericht via Whatsapp