Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V. biedt een uitgebreid pakket aan facilitaire diensten. Daarbij staat kwaliteit en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Onze aanpak is voor elke klant anders, omdat elke klant een andere wens heeft. Met onze vakkundige mensen en professionele middelen kunt u altijd tekenen op een optimaal eindresultaat. Niet voor niets is onze slogan Gewoon Schoon!

We zijn actief in de regio’s Amsterdam, Gooi en Vechtsteek, Flevoland en Utrecht. Waar mogelijk werken we met lokaal personeel: fijn voor het personeel, en fijn voor u. En fijn voor het milieu, want hiermee besparen we reiskilometers.

Diensten

Overige diensten

Voor al uw overige onderhoud

Lees meer

Levering producten

Voor hoogwaardige sanitaire voorzieningen

Lees meer

Eerste schoonmaak

Voor een goede start

Lees meer

Dagelijks onderhoud

Voor een dagelijks schone omgeving

Lees meer

Glas- en gevelreiniging

Omdat de buitenkant er ook toe doet

Lees meer

Vloeronderhoud

Voor de beste ondergrond

Lees meer

Onderhoud sanitair

Voor een dagelijks schone omgeving

Lees meer

Het schoonhouden van uw (werk)ruimte is onze core business. Wij zijn ervoor om te zorgen dat uw kantoor of kantine er elke keer blinkend schoon uitziet. En dit doen we op basis van een plan dat we samen met u hebben opgesteld.

We staan altijd klaar om uw vragen en/of opmerkingen snel in behandeling te nemen. We werken doelmatig en onze medewerkers maken gebruik van milieuvriendelijke materialen. Meer hierover kunt u lezen bij onze werkwijze.

Wilt u ook werken met het meest persoonlijke schoonmaakbedrijf in Midden Nederland? Neem dan snel contact met ons op!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp