Glazenwasser Laren

Zoekt u een glazenwasser Laren? Van der Aart schoonmaakbedrijf Laren zorgt ervoor dat u weer helder naar buiten kunt kijken bij uw kantoorpanden. Met onze gespecialiseerde medewerkers en zorgvuldig uitgekozen partners hebben wij een breed zakelijk aanbod voor glas- en gevelbewassing. Wij helpen u graag aan een glazenwasser Laren en omgeving.

glazenwasser Laren

Glazenwasser Laren - Van der Aart

Ons aanbod voor glas- en gevelbewassing is groot:

 • Ruiten wassen met eigen hoogwerkers. Onze (eigen) hoogwerkers zijn uitgerust met een goedgekeurde installatie- en klimmateriaal.
 • Telescopisch ruiten wassen.
 • Ruiten van binnen wassen.
 • Gevelbehandeling en gevelreiniging.
 • Hoge drukreiniging in flats, gebouwen en kantoren.

Bij Van der Aart doen we aan maatwerk. Voor elke zakelijk klant maken wij een plan op maat, dat voldoet aan alle wensen en behoefte. Voor uw zoekopdracht, glazenwasser Laren, maken we graag samen met u een passend plan.

Waarom glazenwasser Van der Aart?

In 1996 is Van der Aart opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel full-service schoonmaakbedrijf. Waarom zou u kiezen voor Van der Aart als glazenwasser Laren?

 • Wij houden van persoonlijk contact met onze klanten.
 • Elke klant is uniek, dus we maken samen met u een plan van aanpak voor uw project.
 • Er wordt altijd een schoonmaker gezocht die bij u past.
 • Onze medewerkers staan voor kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
 • Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk en dragen hier actief aan bij.

Om bij te dragen aan het milieu gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daarnaast geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans en zorgen we voor diversiteit in leeftijd, cultuur en achtergrond onder ons personeel.

van der aart als glazenwasser laren

Gevelreiniging Laren

Naast het reinigen van glas is gevelreiniging ook erg belangrijk. Vervuilingen zoals mos, kalk, roet en algen gaan graag vastzitten op uw gevel. Een gevelreiniging laat uw gevel weer stralen. Naast dat een schone gevel voor het oog mooier is, heeft een gevelreiniging ook nog andere positieve effecten:

 • Wanneer een gevel erg aangetast is, kan het zijn vochtwerende functie verliezen. Hierdoor kunnen vochtproblemen optreden in uw gebouw. Door een grondige reiniging is uw muur weer beschermd tegen verschillende weersinvloeden.
 • Op een schone gevel zal slijtage ook eerder opvallen, waardoor u dit tijdig kunt laten repareren.

Zoekt u iemand voor uw gevelreiniging in Laren? Van der Aart helpt u graag.

Andere diensten

Van der Aart is een full-service schoonmaakbedrijf. Dus zoekt u naast een glazenwasser ook een schoonmaker voor al uw andere schoonmaakwerk in Laren? Dat kan! Naast glas- en gevelbewassing kunt u ons namelijk ook inschakelen voor dagelijks onderhoud, vloeronderhoud, eerste schoonmaak en levering van producten bij uw kantoorpand, zorginstelling of school. Benieuwd wat we allemaal doen? Bekijk onze diensten.

Schoonmaakbedrijf Laren

Neem contact met ons op

Op zoek naar een glazenwasser Laren voor zakelijke doeleinden? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp