Schoonmaakwerk Laren

Op zoek naar een professionele partner voor schoonmaakwerk Laren? Kies dan voor Van der Aart! Met onze 25-jarige ervaring beschikken wij over een divers aanbod van diensten. Hiermee voorzien we graag uw organisatie. Wist u dat schoonmaken verder gaat dan enkel een doekje ergens langshalen? Met onze aanvullende diensten kunnen we u voorzien van maatwerk. Wij staan dan ook voor u klaar: Van der Aart, Schoonmaakbedrijf B.V.

Wij zijn een schoonmaakbedrijf waarbij u meerwaarde ontdekt over ieder aspect van de door ons te verlenen diensten. Diensten die verder gaan dan alleen het schoonmaakwerk voor u in Laren, als dat nodig is.

Onze USP's

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
schoonmaakwerk laren

Meer dan alleen schoonmaakwerk voor u in Laren

In de kern gaat het natuurlijk om schoonmaakwerk Laren dat voldoet aan iedere eis die u daaraan stelt. Om echt aan uw wensen te kunnen voldoen of deze zelfs te kunnen overtreffen is er gemotiveerd personeel nodig. Wij hebben een bedrijfscultuur ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij hun werk en hun opdrachtgever. Dit maakt het dat onze medewerkers enthousiast, gemotiveerd en leergierig hun werk oppakken. Dit geeft u de garantie van een meer dan goed resultaat. Maar dat alleen is niet alles wat ons als uw schoonmaakbedrijf onderscheidend maakt.

In de vele jaren dat wij als schoonmaakbedrijf in Laren actief zijn hebben we voldoende ervaring opgedaan om te weten wat een passende dienstverlening moet inhouden. Diversiteit als het gaat om het schoonmaakwerk in Laren is voor de hand liggend. Of het nu gaat om periodiek schoonmaken van een kantoor, het wassen van auto’s en zelfs boten of bijvoorbeeld een glazenwasser in Laren, als het gaat om professioneel schoonmaken zijn wij uw partner. Maar we kunnen nog veel meer voor u betekenen.

Onze dienstverlening in schoonmaakwerk voor u in Laren

Zoals gezegd is onze dienstverlening in schoonmaakwerk voor u in Laren aan te passen op uw wensen. Een bed & breakfast kan niet alleen door ons regelmatig schoongemaakt worden, ook kunnen wij voor u een gastvrouw verzorgen. Een handyman of klusjesman kan allerlei reparaties voor u aanpakken. Gaat het echter om een pand waar er sprake is van een noodzaak voor regelmatig onderhoud, dan bent u bij ons op de juiste plek voor een huismeester. Bij Schoonmaakbedrijf Van der Aart helpen we bedrijven in veel verschillende sectoren!

Ook zijn wij leverancier van sanitaire schoonmaakmiddelen en producten, in principe alles wat de industriële sector nodig heeft. Onze schoonmaakmiddelen zijn effectief en milieuvriendelijk. Onze werkwijze begint altijd met een persoonlijk gesprek. Op deze wijze kunnen wij uw wensen inventariseren en onze dienstverlening daarop afstemmen. Dit stelt ons in staat om u een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding te geven. Maak een afspraak, wij staan voor u klaar.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp