De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de uitbreiding van ons schoonmaakbedrijf. Wij zijn daarom erg blij dat wij dit nieuws nu met jullie kunnen delen. Per 1 september 2022 hebben wij collega-schoonmaakbedrijf Sieben uit Hilversum overgenomen. Voor Van der Aart Schoonmaakbedrijf een enorme stap waar wij met zijn allen enorm trots op zijn.

Van der Aart heeft schoonmaakbedrijf Sieben overgenomen

Van der Aart schoonmaakbedrijf begon ruim 26 jaar geleden op een zolderkamer. Met een kleine investering, gekregen van zijn ouders, en een goede vriend die hem een ​​mooie eerste klus aanbood, waren de eerste stappen gezet. Eigenaar Maarten van der Aart heeft altijd de passie gehad om te groeien met het schoonmaakbedrijf. Vol passie begonnen en met enthousiasme bouwen wij samen nog altijd verder.

We zijn erg trots op deze samenwerking en zullen blijven samenwerken met de mensen die voor de overname ook in dienst waren van schoonmaakbedrijf Sieben. Het schoonmaakbedrijf uit Hilversum bestond al ruim 16 jaar en heeft een mooi klantenportfolio opgebouwd. Ook voor deze klanten gaan wij enthousiast te werk.

Samen bouwen we verder aan een mooie toekomst voor Van der Aart Schoonmaakbedrijf.

 

Nieuwsgierig? Lees ook onze andere nieuwsberichten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen ?

Stuur ons een bericht via Whatsapp