Presentatie nieuwe VVN-kleding

Natuurlijk hadden wij u er afgelopen zaterdag graag bij aanwezig gehad. De huidige Covid-maatregelen maakte dat helaas niet mogelijk. Toch was de presentatie van de nieuwe VVN-kleding een groot succes.

Presentatie nieuwe VVN-kleding

Na ruim anderhalf jaar is het project “VVN-tenue 2021-2024” succesvol afgerond. Insteek was om alle jeugd- en senioren leden, trainers en begeleiders weer van een compleet tenue te voorzien vanaf seizoen 2021-2022. Uiteraard liepen wij tijdens dit project ook aan tegen de gevolgen van Covid-19, waardoor de steun van sponsoren aan onze vereniging minder vanzelfsprekend was. Des te meer bijzonder om te ervaren dat heel veel sponsoren onze vereniging een warm hart toe dragen en dit ook wilde omzetten naar sponsoring.

Al met heeft dit geresulteerd in een hoofdsponsor Jeugd, een hoofdsponsor senioren, een sponsor voor de tassen, een co-sponsor voor zowel de jeugd als senioren en 28 mouwsponsoren.

Bovenstaande sponsoren maar zéker ook alle andere sponsoren, die de vereniging op welke manier dan ook steunen, willen wij bedanken. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer ontmoeten op ons complex.

Nieuwsgierig? Lees ook onze andere nieuwsberichten.

Sponsoren t-shirt

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen ?

Stuur ons een bericht via Whatsapp