Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Als het gaat om een schoonmaakbedrijf Amersfoort dat u meerwaarde kan bieden op meerdere vlakken zijn wij graag uw partner. Schoonmaken is mensenwerk en daar, onder andere, ligt onze kracht. Verschillende teams van gespecialiseerde vakmensen staan voor u klaar. Onze bedrijfscultuur moedigt onze medewerkers aan om te leren en zich te ontwikkelen in hun professie. Gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die staan voor kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid, dat is wat wij u als uw schoonmaakbedrijf Amersfoort bieden.

Wij zijn Van der Aart, Schoonmaakbedrijf B.V.

Onze kracht gaat verder dan de zekerheid van kwaliteit. Los van het feit dat wij u een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding bieden en staan voor een zeer goede service, weten wij u ook passende aanverwante diensten aan te bieden.

Waarom van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
schoonmaakbedrijf amersfoort

Meer dan slechts een schoonmaakbedrijf Amersfoort

Als schoonmaakbedrijf Amersfoort staan we voor u klaar met een passende dienstverlening in ieder opzicht. Ook als het gaat om het schoonmaakwerk zelf is dit aan te passen naar uw wensen. Al onze medewerkers stropen hun mouwen maar al te graag op om aan de slag te gaan met het poetsen van uw organisatie. Samen realiseren we graag een prettige werkomgeving voor elke bezoeker of werknemer.

Wat zijn uw schoonmaakwensen?

Uw tevredenheid is ons doel. U bepaalt welke diensten en in welke mate u afneemt. Uiteraard staan wij dan ook voor u klaar als het gaat om het geven van advies. Het leveren van zeer effectieve en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en sanitaire voorzieningen kunnen wij eveneens voor u regelen. Teveel om op te noemen bieden we in principe alles wat de zakelijke sector maar nodig heeft.

Onze werkwijze is voor iedere klant anders maar we houden ons wel aan een aantal vaste stappen. Zo inventariseren we aan de hand van een persoonlijk gesprek uw wensen en kunt u een vrijblijvende offerte verwachten.

Ontdek wat wij als schoonmaakbedrijf Amersfoort voor u en uw organisatie kunne betekenen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp