Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Voor het creëren van een schone werkplek bent u bij Van der Aart op de juiste plek. Als schoonmaakbedrijf helpen we u graag verder. Een schone omgeving heeft voordelen voor zowel uw medewerkers als uw gasten. Dit komt uw bedrijf en dus ook u ten goede. Regelmatig schoonmaken zorgt voor een schone en hygiënische omgeving. Dit heeft een positief effect op de gezondheid van uw medewerkers. Een opgeruimde werkplek zorgt ervoor dat uw medewerkers de werkomgeving als prettig en rustig ervaren. Dit kan invloed hebben op de productiviteit van uw medewerkers. Maar een schoonmaakbedrijf Amsterdam zorgt niet alleen voor een fijne werkomgeving voor uw medewerkers. Stel, u heeft een bedrijfspand in Amsterdam en u ontvangt regelmatig gasten. Als u dan kiest voor ons, als schoonmaakbedrijf Amsterdam om u te ondersteunen, zorgen wij ervoor dat alles goed opgeruimd, strak, netjes en vooral schoon is. Dit zorgt voor een goede eerste indruk bij uw gasten en dit geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijf.

Waarom Van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Maatwerk door schoonmaakbedrijf Amsterdam

Niet elk bedrijf is hetzelfde. Dit betekent ook dat elk bedrijf andere wensen en behoeftes heeft voor de schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf Amsterdam en omgeving staan wij klaar voor al deze verschillende wensen en behoeften. Voor openbare ruimtes zoals een winkelcentrum kan het namelijk zo zijn dat er dagelijks of zelfs meerdere keren op een dag wordt schoongemaakt. Het is hier mogelijk dat een medewerker van Van der Aart Schoonmaakbedrijf B.V. gedurende de gehele dag voor de dienstverlening zorgt. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een huismeester. Het is ook mogelijk dat u een schoonmaakbedrijf Amsterdam zoekt voor alleen het wekelijks schoonmaken van uw pand, periodieke glasbewassing of gevelreiniging. Misschien bent u wel op zoek naar iemand die dagelijks het sanitair schoonmaakt. Bij Van der Aart zijn al uw facilitaire wensen mogelijk. Wij kunnen voor u een facilitair plan maken op basis van jullie wensen en bezet, wij zijn een maatwerk parnter die flexibel en meedenkend is.

Onze diensten

Omdat elke klant andere wensen heeft, is onze dienstverlening ook niet standaard. Onze dienstverlening begint met een persoonlijk gesprek waarin uw wensen besproken worden. Hoe vaak de dienstverlening plaatsvindt, van welke diensten er gebruik gemaakt wordt of dat er alleen een afname is van professionele schoonmaakproducten zullen onderwerpen zijn in dat gesprek. Het pakket dat door ons aangeboden wordt zal op die wensen aansluiten. Het pakket kan uit diverse diensten bestaan, zoals het leveren van producten, dagelijks onderhoud, onderhoud van sanitair, vloeronderhoud, glas- en gevelreiniging en initiële schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf Amsterdam staan wij dus voor een ieder klaar.

Het Schoonmaakbedrijf Amsterdam is Van der Aart

Uw organisatie spik en span!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie, MKB-bedrijf, sport- of zorginstelling? Neem dan contact op. Wij staan u graag te woord! Creëer samen met Van der Aart een schone werkomgeving. Waar wacht u nog op?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp