Schoonmaakbedrijf Huizen

Als het gaat om een schoonmaakbedrijf voor u in Huizen dat u meerwaarde kan bieden op meerdere vlakken zijn wij uw partner. Schoonmaken is mensenwerk en daar, onder andere, ligt onze kracht. Verschillende teams aan gespecialiseerde vakmensen staan voor u klaar. Onze bedrijfscultuur moedigt onze medewerkers aan om te leren en zich te ontwikkelen in hun professie. Gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die staan voor kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid, dat is wat wij u als uw schoonmaakbedrijf Huizen bieden. Wij zijn Van der Aart, Schoonmaakbedrijf B.V.

Onze kracht gaat verder dan de zekerheid van kwaliteit. Los van het feit dat wij u een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding geven en staan voor een zeer goede service weten wij u ook passende aanverwante diensten aan te bieden.

Waarom Van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
schoonmaakbedrijf huizen

Een professioneel schoonmaakbedrijf voor u in Huizen

Voor bedrijven en horeca zoals een bed & breakfast (of voor particulieren met uitgebreide diensten) die kiezen voor een schoonmaakbedrijf in Huizen is het uiteraard erg belangrijk dat er professioneel wordt schoongemaakt. Maar in de praktijk blijkt dat er vaak een vraag is naar aanverwante diensten, denk bijvoorbeeld aan een glazenwasser in Huizen of een handyman. Daarom bieden wij ook overige werkzaamheden aan. U kunt denken aan een gastvrouw die uw onderneming of horecagelegenheid extra charme geeft. Een huismeester biedt voordelen voor kantoren, maar kan ook een ideale oplossing zijn voor VvE’s. Wij werken voor vele sectoren!

Huismeester inschakelen voor dagelijks onderhoud

Iemand die klein technisch onderhoud verricht zorgt ervoor dat de algehele kwaliteit van het gebouw in perfecte staat blijft. Een huismeester van ons zal de verantwoordelijkheid nemen over het betreffende gebouw en problemen oplossen en voorkomen. Als het schoonmaakbedrijf voor u in Huizen staan we voor u klaar met een passende dienstverlening in ieder opzicht. Ook als het gaat om het schoonmaakwerk in Huizen zelf is dit aan te passen naar uw wensen. Dit kan betekenen dat we periodiek voor u schoonmaken.

persoonlijk schoonmaakbedrijf in huizen

Waarmee kunnen we u helpen als schoonmaakbedrijf voor Huizen?

Uw tevredenheid is ons doel. Komen wij als uw schoonmaakbedrijf voor in Huizen zaken tegen die een reparatie vereisen, dan kunnen wij eenvoudig een handyman voor u inschakelen. U bepaalt welke diensten en in welke mate u afneemt. Uiteraard staan wij dan ook voor u klaar als het gaat om het geven van advies.

Het leveren van zeer effectieve en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en sanitaire voorzieningen kunnen wij eveneens voor u regelen. Teveel om op te noemen bieden we in principe alles wat de industriële sector maar nodig heeft. Ook voor u staan onze medewerkers klaar om aan de slag te gaan. Aan de hand van een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en kunt u een vrijblijvende offerte verwachten. Wij zijn het schoonmaakbedrijf in Huizen voor u!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp