Schoonmaakwerk Huizen

Een schone werkplek is zeer bevorderlijk voor de productiviteit en het werknemersgeluk. Daarom wilt u de juiste partner op het gebied van schoonmaakwerk. Sinds 1996 leveren wij gedegen en professioneel schoonmaakwerk voor panden in Huizen, Blaricum en Naarden, om maar een paar plaatsen te noemen. Als schoonmaakbedrijf in Huizen specialiseren wij onszelf natuurlijk in het opruimen en reinigen van panden, maar gaan we ook een stapje verder. Onze aanverwante diensten vormen een volledige dekking voor alle behoeften die u heeft, op het gebied van schoonmaakwerk en onderhoud in Huizen. Bekijk onze diensten voor ons volledige aanbod.

Waarom Van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
Vloeronderhoud schoonmaakwerk Huizen

Meer dan alleen schoonmaken

Een paar voorbeelden van andere diensten die wij bieden zijn het onderhouden van uw vloeren, schone ramen door een glazenwasser in Huizen en het leveren van schoonmaakmiddelen. Het kan namelijk zo zijn dat slechts een schoonmaakbeurt niet toereikend is voor uw pand. Wij leveren zorgvuldig vloeronderhoud voor diverse soorten vloeren. Linoleum, parket, nieuwe laklaag of complete reparatie? Wij hebben de ervaring, kennis en machines om u te kunnen ontzorgen en uw vloer weer te doen stralen. Zo kunt u weer gasten ontvangen op een vloer die zo goed als nieuw is.

Het bovengenoemde leveren van schoonmaakmiddelen is ook deel van onze core business. Wellicht is het onnodig om een schoonmaker in te huren, omdat u er al een in dienst heeft. Dan is het wel fijn als uw schoonmaker gebruik kan maken van onze reeks aan hoogwaardige en milieuvriendelijke sanitairreinigers en schoonmaakmiddelen. Bovendien bevat ons aanbod attributen, zoals dispensers, toiletrolhouders, werkdoeken, et cetera. Welke diensten wij ook leveren, wij verzekeren al onze klanten in Huizen van het beste schoonmaakwerk.

Schoonmaakwerk Huizen op maat

Waarin wij onszelf nog meer onderscheiden, is onze werkwijze. Wij zoeken graag het partnerschap op met onze klanten. Dit kenmerkt zich door persoonlijk contact en het meedenken over schoonmaakoplossingen. Zo staan wij garant voor het beste schoonmaakwerk voor uw pand in Huizen. Onze werkwijze begint direct na het eerste contact. We komen namelijk graag persoonlijk langs voor een gesprek en om het pand te bezichtigen. Zo kunnen we samen sparren om te kijken welke behoeften er allemaal moeten worden vervuld. Op basis van dit gesprek stellen we een offerte voor u op. Wanneer u hiermee akkoord gaat, zoeken wij een schoonmaker die het best aansluit bij uw wensen.

Schoonmaakwerk Huizen

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u zo snel mogelijk schoonmaakwerk op maat voor uw pand in Huizen? Neem vandaag vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte op! Van der Aart neemt het schoonmaakwerk van alle zakelijke sectoren in Huizen graag op zich.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen qua schoonmaakwerk in Huizen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp