Schoonmaakbedrijf Soest

Wij zijn een schoonmaakbedrijf voor u in Soest dat meer voor u kan betekenen dan u misschien voor mogelijk zou houden. Als het u gaat om een dienstverlening waarvan u zeker weet dat er altijd kwaliteit wordt geleverd en dat als het nodig is ook meer werkzaamheden verricht kunnen worden dan het schoonmaken alleen zijn wij uw partner, Van der Aart, Schoonmaakbedrijf B.V.

Wij vinden dat kwalitatief schoonmaakwerk niet minder dan vanzelfsprekend is. Onze kracht ligt in de diverse diensten die wij u kunnen aanbieden, maar ook in onze medewerkers. Wij hebben een bedrijfscultuur ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze medewerkers met plezier aan de slag gaan. Voor u betekent dat, onder andere, schoonmakers die gemotiveerd en betrokken zijn. De sfeer die binnen ons schoonmaakbedrijf voor u in Soest heerst zorgt voor medewerkers die enthousiast en leergierig zijn, en dat ziet u in de kwaliteit van het werk.

Waarom van der Aart als schoonmaakbedrijf?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
schoonmaakbedrijf soest

Een schoonmaakbedrijf in Soest met een ruim dienstenpakket

De basis van onze dienstverlening is natuurlijk schoonmaken. Wij bieden onze diensten aan particulieren met uitgebreide wensen of speciale verzoeken, bedrijven en natuurlijk de horeca, zoals een bed & breakfast. Een schone omgeving draagt bij aan een gevoel van welbehagen. In het bijzonder voor kantoren is het overduidelijk aangetoond dat als er gewerkt wordt in een schone omgeving, dit de productiviteit bevordert. Het gaat echter om meer dan alleen een schone omgeving. Het is vaak een opeenstapeling van kleine ongemakken die samen voor een groot ongemak kunnen zorgen.

Gaat het om meer incidentele klussen die nu eenmaal verholpen moeten worden, dan sturen wij onze handyman, oftewel klusjesman. Maar helemaal ideaal voor kantoren en bijvoorbeeld een VvE is de mogelijkheid die wij bieden voor een huismeester. Deze verhelpt niet alleen allerlei problemen, maar voorkomt ze ook.

Ook een gastvrouw kunnen wij als uw schoonmaakbedrijf in Soest voor u regelen. Uw onderneming die klanten met open armen verwelkomt is een investering die zichzelf ruimschoots terugverdient. Meer dan slechts een schoonmaakbedrijf voor u in Soest staan uw wensen bij ons centraal.

Ontdek de voordelen van hét schoonmaakbedrijf voor in Soest

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een diverse, maar wel aanverwante dienstverlening, ook als het om schoonmaakwerk zelf gaat staan we u bij met zeer veel mogelijkheden. Booteigenaren kunnen dankzij ons altijd genieten van een boot die meer dan schoon is. Auto’s wassen kan evengoed door ons verzorgd worden. Ideaal voor bijvoorbeeld het wagenpark van welk bedrijf dan ook.

Daarnaast leveren wij sanitaire schoonmaakmiddelen en producten zoals handdoekautomaten en disposables. Alles wat de industriële sector maar nodig heeft. Wat uw wensen ook mogen zijn: in een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om uw wensen te inventariseren. Aan de hand van deze informatie kunnen we u een passende dienstverlening aanbieden, waarbij u kunt uitgaan van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij zijn het schoonmaakbedrijf voor u in Soest. Neem contact op voor meer informatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp