Schoonmaakwerk Soest

Van der Aart staat bekend om haar professionaliteit, zorgvuldigheid en persoonlijke benadering. Deze kernbegrippen staan ook bij ons schoonmaakwerk Soest hoog in het vaandel. Onze schoonmaakspecialisten beschikken over jarenlange ervaring en het enthousiasme om elke ruimte grondig voor u te reinigen. Wij streven ernaar om uw bedrijfspand te voorzien van feilloos schoonmaakwerk. Daarnaast verzekeren we u van vlekkeloos werk, maar we gaan een stap verder! Ons aanbod bestaat ook nog uit aanverwante diensten waarbij u nog meer kan profiteren van de vele voordelen.

Waarom Van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
schoonmaakwerk soest

Werkwijze schoonmaakwerk Soest

Voor het nodige schoonmaakwerk Soest zijn wij graag uw betrouwbare partner. Om de status als partner waar te maken, betrekken wij ons persoonlijk op de klant. Bent benieuwd naar onze werkwijze? Deze bestaat uit een aantal stappen. Denk dan bijvoorbeeld van het aanvragen van de offerte tot het uitvoeren van de diensten. Na het eerste contact komen wij altijd langs om de ruimte te bekijken en een persoonlijk gesprek te voeren. Op deze manier krijgen we een goed beeld van uw wensen. Zodra de offerte geaccepteerd is, gaan we op zoek naar de juiste schoonmaker die aansluit op uw behoefte. Ook stellen we de schoonmaker aan u voor en wordt diegene gelijk ingewerkt door de rayonleider.

Van der Aart biedt meer!

Wat bedoelen we nu eigenlijk met de eerdergenoemde ‘stap verder’? Bij Van der Aart laten we het niet bij schoonmaakwerk Soest. Zo kan het voorkomen dat uw vloer beschadigd geraakt is. In dat geval leveren wij zorgvuldig vloeronderhoud. Of we nu een nieuwe laklaag moeten aanbrengen of het grondig over handen nemen van een linoleumvloer, geen probleem. Wij beschikken over de deskundigheid van machines en materialen om uw vloer opnieuw te laten stralen. Daar blijf het niet bij. Zo zijn wij ook leverancier van schoonmaakproducten. U kunt op ons rekenen als het gaat om milieuvriendelijke sanitair reinigers en schoonmaakmiddelen, maar ook toiletrolhouders, dispensers, werkdoeken en meer. Elke klant voorzien wij tot in de puntjes. Kort gezegd kunt u dus voor meerdere diensten bij ons terecht, dan alleen schoonmaakwerk.

deskundig schoonmaakwerk soest

Maak kennis met ons!

Wij stropen graag onze mouwen voor u op. Van zakelijke doeleinden tot sportverenigingen en bedrijfspanden, wij staan voor elke sector klaar om objecten en ruimtes spik en span te maken. Kies de juiste partner voor uw schoonmaakwerk in Soest. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen. Wij helpen u graag verder!

Benieuwd wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen in Soest?

Stuur ons een bericht via Whatsapp