Schoonmaakwerk Amsterdam

Op zoek naar professioneel bedrijf voor uw schoonmaakwerk in Amsterdam met oog voor detail en net dat beetje extra? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Van der Aart aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar zijn wij dé specialist in het schoonmaken van kantoren, scholen, horecazaken in Amsterdam en omgeving. Met onze centrale vestiging in Naarden zijn we snel ter plaatse om uw bedrijf te laten stralen. Dankzij onze jarenlange ervaring en met de kennis en expertise van onze vakkundige schoonmakers, verzekeren wij u het schoonste resultaat. We werken met hoogwaardige materialen. Daardoor is de kwaliteit altijd hoog en worden gedrevenheid en professionaliteit gewaarborgd. Van dagelijks onderhoud tot grote schoonmaakklussen: Van der Aart is er niet vies van.

Door onze persoonlijke betrokkenheid bij het schoonmaakwerk in Amsterdam, weten we precies wat uw wensen en voorkeuren zijn. Wij zetten dan ook net een stapje meer. Onder onze diensten vallen immers ook allerlei randzaken (graffiti verwijderen, het leveren van tijdelijk personeel, et cetera) op het gebied van schoonmaken.

De voordelen van Van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
Schoonmaakwerk Amsterdam

Verwachtingen overtreffen

Het stapje verder, waar we het over hadden, houdt bijvoorbeeld de levering van schoonmaakproducten in. Wij maken dus niet alleen schoon, maar voorzien in alle behoeften die u zou kunnen hebben, betreffende schoonmaak en reiniging. Duurzame, milieuvriendelijke sanitair reinigers, maar ook werkdoeken, toiletrolhouders en dispensers zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Ongeacht in welke sector uw organisatie actief is, wij staan klaar voor al uw schoonmaakwerk in Amsterdam.

Ook voor vloeronderhoud zit u bij Van der Aart goed. Een schone en strakke ondergrond waar u dagelijks klanten op ontvangt, geeft namelijk altijd een goede eerste indruk. Ongeacht het type vloer, aan de hand van onze deskundige schoonmakers weten wij elke ondergrond schoon te maken en houden. Voor alles op het gebied van schoonmaakwerk in Amsterdam zit u hier dus goed.

Geïnteresseerd?

Het schoonmaakwerk Amsterdam voeren we uit op maat. Dat wil zeggen dat wij na het eerste contact, altijd bij u langskomen om alles te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen en voorkeuren aangeven. Hierna bespreken we de opties en maken we conceptschema’s. Wanneer alles akkoord is, gaan onze vakspecialisten aan de slag. Dan kunt u er altijd van uitgaan, dat uw ruimte schoonheid uitstraalt nadat wij als schoonmaakbedrijf in Amsterdam zijn langs geweest.

Door deze persoonlijke werkwijze vinden wij voor elke klant een oplossing. Het resultaat? In ons 25-jarig bestaan hebben wij honderden succesverhalen gerealiseerd. Wilt u ook een succesverhaal zijn op het gebied van schoonmaakwerk Amsterdam? Neem dan contact met ons op of vraag meteen een offerte aan. We bekijken graag de mogelijkheden!

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen qua schoonmaakwerk Amsterdam?

Stuur ons een bericht via Whatsapp