Schoonmaakwerk Maarssen

Wist u dat een schone werkplek bevorderend is voor de productiviteit en het werknemersgeluk? Daarom wilt u graag een geschikte partner voor het schoonmaken. In 1996 zijn wij gestart met dit bedrijf en sindsdien leveren wij professioneel schoonmaakwerk Maarssen en omstreken. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfspanden, sportverenigingen en bootclubs. Onze experts beschikken over veel deskundigheid op het gebied van het opruimen en reinigen van panden, maar wij bieden meer! De aansluitende diensten vormen een volledige dekking voor al uw behoeften. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen realiseren? Neem dan gauw een kijkje tussen al onze diensten.

Waarom Van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
Schoonmaakwerk Maassen in pand

Wij gaan een stap verder!

Van der Aart beschikt niet alleen over het kennen en kunnen van schoonmaakwerk Maarssen, maar wij zijn ook specialist in het onderhouden van uw vloeren en het leveren van schoonmaakmiddelen. In sommige gevallen is een schoonmaakbeurt niet toereikend voor uw pand. Heeft u een linoleum, parket, nieuwe of complete reparatie nodig? Geen punt. Ons team beschikt over ervaring met machines zodat we u kunnen ontzorgen en uw vloer te laten stralen. Zo kunt u gasten ontvangen op een vloer die er als nieuw uitziet!

Het leveren van schoonmaakmiddelen is ook één van onze kwaliteiten. Mocht u al een schoonmaker in dienst hebben, dan is er een huren onnodig. Als dit het geval is, dan is het wel prettig als de schoonmaker gebruik kan maken van hoogwaardige en duurzame sanitairreinigers en schoonmaakmiddelen. Ons aanbod beschikt daarnaast over toiletrolhouders, dispensers, werkdoeken enzovoort. Op welke dienst u ook een beroep doet, wij verzekeren onze klanten van de beste kwaliteit!

Schoonmaakwerk Maarssen op maat

Waar wij in uitblinken, is onze werkwijze. Van der Aart start graag een partnerschap met haar klanten. Dit houdt in dat er persoonlijk contact plaatsvindt en er meegedacht wordt over schoonmaakoplossingen. Onze werkzaamheden gaan van start zodra het eerste contact heeft plaatsgevonden. We bezoeken graag de locatie om een beeld te krijgen van het pand. Vervolgens sparren we samen om de behoeftes te bespreken en op basis hiervan stellen we een offerte op. Als deze akkoord is gegaan, dan matchen wij de juiste schoonmaker.

schoonmaakwerk in maarssen

Wacht niet langer!

Wilt u zo snel mogelijk schoonmaakwerk op maat in Maarssen of omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan! Met onze diensten focussen wij ons op verschillende sectoren zoals bedrijven, booteigenaren, sportverenigingen en andere zakelijke sectoren. Wij, als schoonmaakbedrijf in Maarssen, stropen onze mouwen graag voor uw organisatie op. Wacht niet langer!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen in Maarssen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp