Schoonmaakwerk Naarden

Als het gaat om schoonmaakwerk voor u in Naarden is de enige juiste keuze die voor een professioneel bedrijf met een divers aanbod aan diensten. Het gaat vaak om meer dan alleen het schoonmaken alleen. Ook al is dit een vak op zich dat, afhankelijk van de klant, op een eigen wijze aangepakt moet worden zijn aanvullende diensten vaak onontbeerlijk. Op deze wijze kunnen particulieren, bedrijven en overige organisaties voorzien worden van maatwerk als het gaat om schoonmaakwerk voor u in Naarden. Wij staan dan ook voor u klaar: Van der Aart, Schoonmaakbedrijf B.V. Wij zijn een schoonmaakbedrijf waarbij u meerwaarde ontdekt over ieder aspect van de door ons te verlenen diensten. Diensten die verder gaan dan alleen het schoonmaakwerk voor u in Naarden, als dat nodig is.

Waarom van der Aart?

  • Check Ruim 25 jaar ervaring in de schoonmaak
  • Check We stellen samen met u een persoonlijk plan van aanpak op
  • Check We zoeken de schoonmaker die bij u past
  • Check Wij maken gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke middelen
schoonmaakwerk naarden

Professioneel schoonmaakwerk voor u in Naarden

In de kern gaat het natuurlijk om schoonmaakwerk voor u in Naarden dat voldoet aan iedere eis die u daaraan stelt. Om echt aan uw wensen te kunnen voldoen of deze zelfs te kunnen overtreffen is er gemotiveerd personeel nodig. Wij hebben een bedrijfscultuur ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij hun werk en hun opdrachtgever. Dit maakt het dat onze medewerkers enthousiast, gemotiveerd en leergierig hun werk oppakken. Dit geeft u de garantie van een meer dan goed resultaat. Maar dat alleen is niet alles wat ons als uw schoonmaakbedrijf onderscheidend maakt. In de vele jaren dat wij als schoonmaakbedrijf actief zijn hebben we voldoende ervaring opgedaan om te weten wat een passende dienstverlening moet inhouden. Diversiteit als het gaat om het schoonmaakwerk in Naarden is voor de hand liggend. Of het nu gaat om het reinigen van glas en gevels, periodiek schoonmaken van een kantoor of bijvoorbeeld het wassen van auto’s en zelfs boten, als het gaat om professioneel schoonmaken zijn wij uw partner. Maar we kunnen nog veel meer voor u betekenen.

We staan u bij naar uw wensen

Zoals gezegd is onze dienstverlening in schoonmaakwerk voor u in Naarden aan te passen op uw wensen. Een bed & breakfast kan niet alleen door ons regelmatig schoongemaakt worden, ook kunnen wij voor u een gastvrouw verzorgen. Een handyman of klusjesman kan allerlei reparaties voor u aanpakken. Gaat het echter om een pand waar er sprake is van een noodzaak voor regelmatig onderhoud, dan bent u bij ons op de juiste plek voor een huismeester. Wij zijn de partner voor schoonmaakwerk in vele sectoren!

Ook zijn wij leverancier van sanitaire schoonmaakmiddelen en producten, in principe alles wat de industriële sector nodig heeft. Onze schoonmaakmiddelen zijn effectief en milieuvriendelijk. Onze werkwijze begint altijd met een persoonlijk gesprek. Op deze wijze kunnen wij uw wensen inventariseren en onze dienstverlening daarop afstemmen. Dit stelt ons in staat om u een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding te geven.

Neem contact met ons op en plan een afspraak, wij staan voor u klaar.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via Whatsapp